Ta kontakt

Om du ikke finner svar på det du lurer på gjennom vår side, kan du ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet. Dreier spørsmålet seg om individuelle forskjeller og selve bilforsikringen vil vi råde deg til å ta direkte kontakt med et forsikringsselskap slik at du får et så konkrete svar som mulig.

Kontakt

4 + 5 =

Faq

Hva dekker en bilforsikring?
En bilforsikring skal dekke skader på andre personer og eiendeler, samt ditt eget kjøretøy dersom du velger kasko eller fullkasko. Hvilken dekningsgrad du velger er opp til deg og ditt behov, men husk at ansvarsforsikring er minsteforsikringen alle bileiere må ha. Videre bør du også ha i bakhodet at det fort kan bli dyrt dersom du kun har minsteforsikringen og en ulykke skulle skje, for da dekkes ikke ditt kjøretøy.
Hva koster forsikring på bil?
Ettersom prisene varierer fra selskap til selskap er det viktig at du innhenter tilbud fra flere forsikringsselskaper for å sikre deg en god avtale til en lav forsikringspremie. Ved å benytte deg av vår tjeneste ved å fylle ut skjemaet under, vil du bli kontaktet innen kort tid og kan raskt sammenligne flere forsikringsselskap på både avtalevilkår og pris. Det gjør at du finner en god forsikring som dekker det du ønsker, samtidig som du får en god pris og unngår å måtte betale mer enn du må for din bilforsikring.

Finn pris på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!