Om oss

Bilforsikringpris er en nettside med oversikt og informasjon over bilforsikringer der du også kan innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper. Vi vet at det er mange forsikringsselskaper der ute som tilbyr bilforsikring, og ønsker derfor å hjelpe deg i prosessen for at du skal finne den beste forsikringen for deg og til den laveste prisen.

Hvordan fungerer det?

Nettsiden fungerer som en veiledning for deg som er på leting etter en god bilforsikring til en lav pris. I tillegg til mye god informasjon, tilbyr vi en gratis og uforpliktende tjeneste. Her er det bare å fylle ut skjemaet og velge de forsikringsselskapene du ønsker å motta et tilbud fra. Innen tre virkedager vil du motta pristilbud fra valgte forsikringsselskaper og kan derfor enkelt sammenligne mange tilbud på pris og avtalevilkår. Ved å lese avtalevilkårene godt sikrer du at du får dekt det du ønsker. Til slutt takker du ja til det tilbudet med beste pris og beste avtalevilkår.

Hvem er vi?

Vi som står bak nettsiden ønsker å hjelpe deg til å finne en god forsikring på en enkel måte. Derfor opprettet vi en tjeneste der du raskt kan innhente flere tilbud samtidig og gjennom å kun fylle ut ett enkelt skjema.

Hvorfor velge oss?

Med vår tjeneste vil du spare mye tid samtidig som du sparer penger på din bilforsikring. Ved å innhente flere tilbud er det enkelt å sammenligne på pris og vilkår. Dette gjør at du finner den beste bilforsikringsavtalen for deg og til den laveste prisen i markedet.

Finn pris på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

For studenten – disse forsikringene bør du ha

Når man har flyttet for seg selv og beveger seg ut i voksenlivet er det flere ting som skal på plass. Forsikringer en av måtene å hente noen «voksenpoeng» som student. Dine foreldre blir både stolte og trygge ved at du skaffer deg nødvendige forsikringer....

les mer